Guvernare şi management

Membrii voluntari ai asociaţiei şi un minim de personal angajat asigură buna derulare a misiunii asociaţiei Habitat pentru Umanitate Piteşti.

Guvernare

Asociaţia noastră este guvernată de voluntari constituiţi în adunarea generală. Aceasta alege un consiliu director din care fac parte în prezent:


Adrian CiornaAdrian Ciorna, preşedinte
Consultant, Adrian Ciorna srl

Adrian este preşedintele asociaţiei din aprilie 2010. El a contribuit şi la formarea asociaţiei şi întemeierea ei în 2001 prin transfer de know-how din partea biroului naţional al Habitat pe care atunci îl conducea în România. Contribuie împreună cu colegii din consiliu la dezvoltarea strategică a asociaţiei, atragere de fonduri sau suport pentru directorul executiv. Adrian mai voluntariază în alte organizaţii ca şi ARC – Cluj Napoca, Bunul Samaritean – Beiuş sau Habitat pentru Umanitate Rădăuţi.

 

Valentin ŢinteaValentin Ţintea, vicepreşedinte
Preot, Parohia Ortodoxă Sfânta Vineri – Piteşti, asistent social in cadrul Protoieriei Piteşti

Valentin este preşedintele fondator al asociaţiei, purtând cu sine istoria organizaţiei în întregimea ei. Aduce cu el o vastă experienţă în asistenţa socială şi lucrul cu membrii comunităţii. Este de mai mulţi ani (17 ani) lucrător in cadrul Cancelariei Protoieriei Piteşti. Este preot coslujitor la Catedrala Sf. Vineri din Piteşti, o parohie cu 1820 familii.

 

Laurenţiu Dragomir, Secretar
Antreprenor

Laurenţiu este antreprenor în domeniul auto, este casatorit cu Amalia şi au împreună 2 fetiţe. Voluntariatul este important pentru el ca metodă de a dărui înapoi comunităţii. Pasiunile sale sunt ... maşinile!

 

Preot Conf. Univ. Dr. Constantin OnuPreot Conf. Univ. Dr. Constantin Onu, Membru 
Preşedinte, Fundaţia Sf. Grigore Palama

Părintele Onu este paroh la Biserica Mavrodolu din Piteşti. Din 2001, este Consilier Eparhial Administrativ pentru Misiune în cadrul Sectorului Misiune Religioasă pentru Persoane cu Deficienţe de Auz şi Văz şi Minoritatea Rromă, iar în anul 1996, cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic al Argeşului şi Muscelului, pentru prima dată în istoria Bisericii Ortodoxe Universale, a investigat comunitatea persoanelor surde şi rolul acestora ca o componentă importantă a confesiunii ortodoxe, structurând gramatical elementele de bază ale comunicării gestuale. A contribuit astfel la introducerea limbajului mimico gestual în Biserica Ortodoxă Română. Conduce Fundaţia Sfântul Grigore Palama din Piteşti care derulează programe în beneficiul surzilor şi este pasionat de ajutarea aproapelui aflat în suferinţă sau defavorizat. Conferenţiază frecvent şi a scris numeroase articole ştiinţifice şi cărţi.

Management

Cristinel SaftaCristinel Safta, Director Executiv

Cristi este absolvent al Universităţii Politehnice Traian Vuia din Timişoara şi anterior a coordonat activitatea şantierelor asociaţiei, între 2003 şi 2012. Din 2012 este director executiv al asociaţiei. Cristi are o experienţă vastă în organizarea de şantiere, găzduire de voluntari şi îl pasionează oamenii şi ajutorarea lor. Este motivat de credinţa lui în Dumnezeu şi de a face o diferenţă în viaţa comunităţilor unde administrează proiecte, fiind motorul organizaţiei. Cristi este căsătorit cu Consuela Amalia şi au doi copii, Iannis şi Melek.

 


Alina RădulescuAlina Rădulescu, Contabilitate şi Secretariat 

Alina este contabila asociaţiei din august 2007. Ea procesează contabilitatea asociaţiei şi diferitele activităţi administrative ale biroului. Relaţionează cu familiile beneficiar. Alina este căsătorită şi împreună cu soţul ei, George au doi fii gemeni, Andrei şi George

 

Coordonator Voluntari (poziţie deschisă)
Coordonator Atragere Fonduri (poziţie deschisă)
Specialist Construcţii (poziţie deschisă)

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACTAŢI-NE!

Asociaţia Habitat pentru Umanitate Piteşti
Str. Calea Bucureşti, Nr. 1, apartament 3
Piteşti, cod 110132 , judeţul Argeş,
România,

Tel: 0248-215400, 0742-089319

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cod fiscal: 14097966

facebooktwitter