Sponsorizări companii

Companii locale, naţionale sau multinaţionale pot face o diferenţă în eradicarea locuirii sărăcăcioase şi a lipsei de adăpost, având un direct impact în performanţa profesională, educaţia sau sănătatea membrilor familiei beneficiar prin participarea cu sponsorizări şi voluntari în programele şi proiectele Habitat pentru Umanitate Piteşti. Sponsorizările pot fi:JCR grup 2014

 1. financiare,
 2. materiale de construcţie,
 3. prestare servicii profesionale inclusiv de execuţie lucrări de construcţie,
 4. bunuri de larg consum,
 5. autovehicole,
 6. terenuri, locuinţe sau alte proprietăţi.


Sponsorizările pot fi făcute conform Legii Sponsorizării şi sunt complet deductibile luând în considerare prevederea 20% din impozit pe profit - 3‰ din cifra de afaceri. Această prevedere, cunoscută pe scurt 20%-3‰ este printre cele mai bune din toată Europa. Sponsorizările firmei dumneavoastră pot fi transferate în conturile asociaţiei deschise la Banca Transilvania sucursala Piteşti (cod swift BTRLRO 22), din ţară şi străinătate, astfel:

 1. pentru lei - IBAN RO16 BTRL 0030 1205 5142 48XX,
 2. pentru euro - IBAN RO62 BTRL 0030 4205 5142 48XX,
 3. pentru dolari SUA - IBAN RO96 BTRL 0030 2205 5142 48XX.

Numele beneficiarului este: Habitat pentr Umanitate Piteşti, str. Calea Bucureşti nr. 1, apt. 3, Piteşti, cod fiscal 14097966

Companii Sponsorizări punctuale

O companie poate decide să sponsorizeze misiunea Habitat Piteşti pe una din cele 6 căi de mai sus o singură dată, ca să testeze impactul şi să verifice o posibilă relaţie de colaborare pentru un termen mai lung.

LafargeCompanii Sponsorizări multianuale

Companiile pot alege dintru început sau după o primă sponsorizare punctuală sponsorizări anuale determinate ca sumă sau nedeterminate, stabilind eventual numărul de ani.

Companii Sponsorizări prin parteneriate explicite

Habitat Piteşti şi Compania Sponsor decid un parteneriat bine definit ca sumă de bani de sponsorizat anual, numărul de echipe de voluntari pe an şi numărul de ani ai colaborării. Această formă este cea mai productivă pentru părţi şi implicit pentru cauza celor lipsiţi de adăpost decent.

Beneficiile companiilor sponsor variază de la fidelizare clienţi, fidelizare angajaţi, expunere pozitivă în mass media, sentimentul datoriei împlinite faţă de comunitatea de unde îşi extrage profitul, expunerea produselor sale – materiale de construcţie, etc.

Procedura de lucru

 1. Compania sponsor poate decide să sponsorizeze Habitat Piteşti fără o întâlnire preliminară, în diferite situaţii, incluzând aici dar fără să ne limităm la perioadele campaniilor aferente dezastrelor naturale, etc. Stabilirea condiţiilor de sponsorizare, a beneficiilor sau a cuantumului contribuţiei făcându-se telefonic sau prin poşta electronică iar circulaţia contractului de sponsorizare de semnat - prin curier.
 2. Habitat Piteşti sau Compania sponsor activează o întâlnire de cunoaştere faţă în faţă în urma căreia părţile decid eventual derularea unei sponsorizări
 3. Are loc documentarea sponsorizării prin semnarea unui contract de sponsorizare şi ulterior derularea ei
 4. La sfârşit de proiect respectiv anual părţile evaluează rezultatele colaborării şi decid pentru viitor.

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACTAŢI-NE!

Asociaţia Habitat pentru Umanitate Piteşti
Str. Calea Bucureşti, Nr. 1, apartament 3
Piteşti, cod 110132 , judeţul Argeş,
România,

Tel: 0248-215400, 0742-089319

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cod fiscal: 14097966

facebooktwitter