Parteneriate

Menite să amplifice impactul diferitelor programe ale asociaţiei reducând costurile pe familie servită sau să eficientizeze relaţia între părţi, parteneriatele sunt o parte cheie în îndeplinirea misiunii noastre dar şi a împlinirii idealurilor sau misiunii partenerului.

Parteneriate cu fundaţii, asociaţii, şcoli,  biserici, agenţii specializate sau autorităţi locale

– sunt asocieri pe programe sau proiecte specifice între părţi în care acestea pun laolaltă resurse, terenuri, proprietăţi şi expertiză în scopul realizării idealurilor comune, a misiunii părţilor. Puteţi să ne contactaţi pentru proiecte în care doriţi să edificaţi sau reparaţi o şcoală, un centru comunitar sau spaţii de locuit pentru beneficiarii din grija sau jurisdicţia dumneavoastră. 

Parteneriate cu firme

– reprezintă colaborări definite pe termen lung (multianuale, 3-5 ani), materializate anual prin derulare de proiecte conform misiunii Habitat în baza resurselor transferate prin contracte de sponsorizare punctuale.

Parteneriate Public Privat (PPP)

– Intervenţii în beneficiul sinistraţilor afectaţi de inundaţii, cutremure sau alunecări de teren ori pur şi simplu intervenţii de rutină în beneficiul unor categorii defavorizate lipsite de locuinţă se fac cu cel mai mare succes în cadrul unor PPP. De exemplu, la inundaţii, Guvernul alocă fonduri pentru ridicarea unor  structuri de locuinţe la roşu, autoritatea locală alocă teren şi infrastructură iar Habitat Piteşti ca organizaţie de drept privat, sprijinită de companii sponsor şi alte entităţi de drept privat investesc în finisaje, racordări, acte notariale, izolaţii, încălzire, instalaţii sanitare. Aidoma pentru proiecte de rutină, în afara dezastrelor, unde Guvernul nu participă dar restul actorilor, da. Autorităţile locale sau agenţii ale Guvernului sunt invitate la a ne contacta pentru demararea unei conversaţii aferente unui eventual parteneriat.

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACTAŢI-NE!

Asociaţia Habitat pentru Umanitate Piteşti
Str. Calea Bucureşti, Nr. 1, apartament 3
Piteşti, cod 110132 , judeţul Argeş,
România,

Tel: 0248-215400, 0742-089319

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cod fiscal: 14097966

facebooktwitter