Aniversări

Foto grup voluntariEşti un decident, un factor de influenţă în companie, în fundaţie sau în biserică? Răspunzi de comunicare sau organizare eveniment aniversar? Împlineşte organizaţia, compania ta 5, 10, 15 sau 50 de ani de existenţă? Ai dori ca aniversarea să aibe un inedit mai ... deosebit?

Te invităm atunci să celebrezi această piatră de hotar cu Habitat pentru Umanitate Piteşti, făcând o diferenţă în viaţa unei comunităţi, în viaţa unei familii în nevoie de locuinţă! Te aşteptăm la o conversaţie despre croirea, design-ul unui atare eveniment special. Croit pentru 1 zi, 2 zile sau 1 săptămână, ne asigurăm că veţi avea o aniversare de impact şi de neuitat!

Aidoma, individual sau ca familie, poţi alege să celebrezi un eveniment important (nuntă, zi de naştere, nuntă de argint, naştere copil) în mod inedit, aducându-ţi invitaţii pe şantier şi donând o sumă de bani în beneficiul unei familii în nevoie! Preşedintele asociaţie, la nunta sa, acum 10 ani, a avut invitaţii săi pe şantierul unei case din Beiuş, Bihor! 

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACTAŢI-NE!

Asociaţia Habitat pentru Umanitate Piteşti
Str. Calea Bucureşti, Nr. 1, apartament 3
Piteşti, cod 110132 , judeţul Argeş,
România,

Tel: 0248-215400, 0742-089319

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cod fiscal: 14097966

facebooktwitter