Blitz building

Eşti o companie producătoare de materiale de construcţie? Un mare distribuitor? Vrei să impresionezi publicul tău cu proiecte fulger de punere în operă a materialelor? Ai nevoie de o experienţă memorabilă cu angajaţii, managementul, partenerii şi clienţii? Eşti chiar dintr-o companie sau organizaţie fără absolut nici o legătură cu construcţiile?

Nu ezita să ni te adresezi pentru a organiza împreună un blitz build! Acesta este un eveniment complex în care se execută una, 10 ori 50 de locuinţe simultan în 5 zile lucrătoare, de la fundaţie (pre-existentă) la predarea la cheie! Experienţa noastră ne încurajează să vă invităm la această experienţă unică şi de impact asupra firmei sau organizaţiei tale! 

Mostră etape lucru blitz build 5 zile

Urmăreşte filmul TVR1 redat la emisiunea „Cu ochii în patru” din 2 septembrie 1999 unde vei vedea sute de voluntari ce au construit 10 case în 9 zile lucrătoare pe un şantier ce a inspirat piteştenii şi americanii ce au contribuit apoi la formarea asociaţiei noastre. Vei afla un model de blitz build ce te poate inspira!

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACTAŢI-NE!

Asociaţia Habitat pentru Umanitate Piteşti
Str. Calea Bucureşti, Nr. 1, apartament 3
Piteşti, cod 110132 , judeţul Argeş,
România,

Tel: 0248-215400, 0742-089319

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cod fiscal: 14097966

facebooktwitter