Proiecte comunitare

Reţele apă curentă

Locuirea decentă este asigurată de accesul adecvat la reţele de apă curentă iar dacă acestea nu există în comunităţile unde suntem invitaţi să intervenim, parteneriem cu comunitatea şi autoritatea locală în realizarea unei astfel de reţele publice de apă. Habitat atrage cu ajutorul sponsorilor fonduri minime pentru cofinanţare, materiale pentru instalaţia de apă a reţelei, implică voluntari ce asigură reducerea costurilor dar şi mobilizează prin exemplu personal voluntari locali. Astfel de proiecte pot avea loc în comunităţi unde avem proiecte în domeniul locuirii dar şi în alte comunităţi sărace.

Reparaţii şcoli

Expertiza asociaţiei în atragerea de voluntari dar şi de fonduri sub formă de materiale de construcţie fac ca Habitat să fie un partener cu o comunitate locală în crearea de condiţii minime de şcolarizare a copiilor acelei comunităţi mai puţin favorizate. Invitaţia poate veni de la primărie, conducerea şcolii, un ONG sau mambrii comunităţii.

Construire centre comunitare

Fie că este vorba despre un centru comunitar destinat persoanelor cu dizabilităţi sau un spaţiu destinat unor activităţi generatoare de venit şi integrare socio profesională, asociaţia noastră poate fi un partener în realizarea proiectului ONG-ului sau comunităţii de beneficiari.

Pentru detalii contactaţi-ne.

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACTAŢI-NE!

Asociaţia Habitat pentru Umanitate Piteşti
Str. Calea Bucureşti, Nr. 1, apartament 3
Piteşti, cod 110132 , judeţul Argeş,
România,

Tel: 0248-215400, 0742-089319

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cod fiscal: 14097966

facebooktwitter