Unde construim în acest an

Oarja, proiect casecase oarja

Oarja, un sat aflat lângă Piteşti, aproape de autostrada A1, este comunitatea în care ne-am implicat cel mai mult de-a lungul anilor. Pe terenul acordat de autoritatea locală, am început construirea a 4 locuinţe din care 2 mai sunt în lucru înainte de a putea muta familiile beneficiar.

Oarja, proiect apartamente

Scumpirea apartamentelor vechi, mici şi deteriorate în Piteşti a modificat strategia de adresare a lipsei de adăpost achiziţionând spre exemplu un bloc de locuinţe în Oarja ori construind 2 blocuri noi pe acelaşi sit. Lucrăm la finalizarea celor 16 apartamente în Oarja în 2014 şi voluntarii pot participa. Apoi, pregătim un proiect mai mare de eficienţă energetică pentru izolarea tuturor clădirilor din complexul de la marginea Oarjei.

Drăganu, extindere locuinţăExtindere Draganu

Familia formată din 3 membri are nevoie de extinderea locuinţei, lucru deja efectuat şi de finisajele interioare.

Localităţi sudul României – intervenţie post inundaţii

Inundaţiile din sudul României din iulie 2014 au distrus 99 de case şi avariat 1.163. Ne străduim, cu partenerii noştri, să construim 10 case noi şi să reparăm alte 100, adică aproximativ 10% din familiile afectate să fie asistate.

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACTAŢI-NE!

Asociaţia Habitat pentru Umanitate Piteşti
Str. Calea Bucureşti, Nr. 1, apartament 3
Piteşti, cod 110132 , judeţul Argeş,
România,

Tel: 0248-215400, 0742-089319

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cod fiscal: 14097966

facebooktwitter