Biserici

Bisericile sunt un partener cheie al Habitat Piteşti. Parohiile, bisericile locale pot pune credinţa creştină în acţiune, mobilizându-şi credincioşii prin organizarea de zile sau săptămâni de lucru, asociindu-se cu alte parohii locale în asistarea unei familii în nevoie de locuinţă, creând o coaliţie de biserici. Membrii Habitat Piteşti includ preoţi cu experienţă sau membri în alte biserici care pot direcţiona participarea dvs ori ţine o prezentare la parohia, la biserica dvs locală respectiv. Liderii grupurilor din biserică pot decide să construiască o implicare în folosul unei familii în nevoie în jurul unei mari sărbători: Paşti-Învierea Domnului, Crăciun-Naşterea Domnului ori în jurul unui moment de referinţă din viaţa comunităţii respective. Bisericile din România sau din afara ţării sunt binevenite să voluntarieze.

Găsim un temei solid al misiunii noastre în învăţături din Sfânta Scriptură, în modelele stabilite de profeţii vechi, de Domnul Iisus Hristos, de apostoli, părinţii bisericii sau creştinii practicanţi contemporani. Ne inspiră îndemnuri pozitive ca şi cel aflat în proorocul Isaia, capitolul 65. Vă invităm să puneţi credinţa propăvăduită în acţiune alături de noi şi familii în nevoie!

 

Isaia, capitolul 65
17. Pentru că Eu voi face ceruri noi şi pământ nou. Nimeni nu-şi va mai aduce aminte de vremurile trecute şi nimănui nu-i vor mai veni în minte,
18. Ci se vor bucura şi se vor veseli de ceea ce Eu voi fi făcut, căci iată întemeiez Ierusalimul pentru bucurie şi poporul lui pentru desfătare.
19. Şi Mă voi bucura de Ierusalim şi Mă voi veseli de poporul Meu şi nu se va mai auzi în acesta nici plâns, nici ţipăt.
20. Să nu mai fie acolo copii care mor în floarea vârstei şi nici bătrâni care nu ajung la capătul vieţii lor! Aşa că cine va muri la o sută de ani va fi tânăr şi cine nu o va ajunge va fi blestemat.
21. Şi ei vor zidi case şi vor locui şi vor sădi vii şi din rodul lor vor mânca.
22. Dar nu vor clădi ca altul să locuiască, nici nu vor sădi ca altul să mănânce. Într-adevăr vârsta poporului Meu va fi ca vârsta copacilor, şi cei aleşi ai Mei se vor bucura de osteneala mâinilor lor.

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACTAŢI-NE!

Asociaţia Habitat pentru Umanitate Piteşti
Str. Calea Bucureşti, Nr. 1, apartament 3
Piteşti, cod 110132 , judeţul Argeş,
România,

Tel: 0248-215400, 0742-089319

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cod fiscal: 14097966

facebooktwitter