Elevi & studenţi

Voluntariat şcoli şi licee

Elevi irlandezi Oarja participarea organizată cu grupuri din instituţii de învăţământ de nivel gimnazial şi liceal, inclusiv vocaţionale (profesionale), este esenţială pentru crearea bazei viitorilor suporteri ai misiunii asociaţiei noastre. Ei pot strânge fonduri, atrage alţi voluntari sau dezvolta o organizaţie de suport informală în propria şcoală! Se aplică limitări de participare pe şantier funcţie de vârstă. Prezenţa unui cadru didactic este obligatorie. Taberele de lucru pot fi organizate atât în cursul anului şcolar, în zilele săptămânii sau sâmbetele, în zilele perioadei “Şcoala altfel” sau în vacanţe. Beneficii: dezvoltarea spiritului de solidaritate şi de echipă, de abilităţi motivaţionale şi de lider, dobândire de îndemânări practice elevi şcoli vocaţionale de specialitate ca şi pentru ceilalţi, dezvoltarea de relaţii cu elevi din alte şcoli româneşti sau din străinătate. 

Voluntariat universităţi

participarea organizată cu grupuri din şcoli post liceale sau universităţi este esenţială pentru crearea bazei viitorilor suporteri ai misiunii asociaţiei noastre. Ei pot strânge fonduri, atrage alţi voluntari sau dezvolta o organizaţie de suport informală în propria şcoală! Puteţi dezvolta propria organizaţie informală în campusul dvs, pentru a sprijini misiunea naostră pe termen lung. Beneficii: dezvoltarea spiritului de solidaritate şi de echipă, de abilităţi motivaţionale şi de lider, dobândire de îndemânări practice, dezvoltarea de relaţii cu studenţi din alte şcoli româneşti sau din străinătate, completarea CV-ului cu partea de implicare socială la care mulţi angajatori sunt sensibili.

Flexibilitate

– reprezentanţii şcolilor şi universităţilor, elevii sau studenţii lor pot veni cu propuneri de proiecte de voluntariat. După analizarea acestora, asociaţia poate decide adoptarea proiectului dvs într-o formă convenabilă şi să îl implementeze cu participarea grupului de voluntari al instituţiei de învăţământ.

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

CONTACTAŢI-NE!

Asociaţia Habitat pentru Umanitate Piteşti
Str. Calea Bucureşti, Nr. 1, apartament 3
Piteşti, cod 110132 , judeţul Argeş,
România,

Tel: 0248-215400, 0742-089319

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cod fiscal: 14097966

facebooktwitter